Varmepumper fra Gullberg & Jansson

 

 

 

 

 

 

 

 

Varmepumper.

Spar penge med en varmepumpe, i mange tilfælde helt op til 60-80% på varmeregningen, en varmepumpe har i de fleste tilfælde tjent sig hjem inden for 2-4 år.
Opvarmer du dit hus med el varme, via el paneler, så er der oftest mange penge at spare på en energi optimering. kontakt os på 70 23 32 24 og hør mere.

Der er flere og flere der når de skal udskifte deres eksisterende varmekilde, kigger på varmepumpe uanset om det er til opvarmning af dit hus, garage eller til poolen. Grunden til dette er b.la. de miljømæssige fordele, men også prisen. Med en kvalitets varmepumpe, får du flere effektive KW ud af den mængde energi den tager ind.

Når man snakker varmepumpe, kigger man på normeffekten, det vil sige det antal KW der fortæller hvor effektiv pumpen er. En pumpe med en normeffekt på feks. 5 KW, vil producere 5 KW for hver 1 KW den bruger. Så jo højere normeffekten er jo hørere er pumpens effektivitet.

Den rigtige varmepumpe.

Som beskrevet er der ofte mange penge at spare, ved at energi optimere din varmekilde. Men hvilken løsning er den rigtige til din pool?
Ring eller kig forbi butikken til en samtale om hvilken løsning der er den rigtige til dig.