Støbt pool beton pool

Støbt pool

Stål swimmingpool

Stålpool

Din nye swimmingpool.

STILCO har eksisteret siden 1968. Stilco en stabil partner uanset om det drejer sig om en ny swimmingpool eller vedligeholdelse og tilbehør til din eksisterende pool.
Ønsker du ny pool så er vi leveringsdygtige i både støbt og stål. Vi er total leverandører og klarer alt vedrørende montering af din swimmingpool og evt. varmepumpe og pooltag / poolafdækning.Farveprøver liner

Farve og form.

Har du specielle ønsker til din pool, uanset om det er formen på din swimmingpool eller farven på lineren, så har vi et stort udvalg og erfaringen til at hjælpe dig på vej.

For at lave en pæn afslutning på din pool, skal der nogle kantfliser på. Disse findes i forskellige farver, materialer og udformninger.
Læs mere ved at trykke HER.

Oval pool eksempel

pool eksempel

 

 

 

 

 

 

 

Vi har varmepumper til både inde- og udendørs pool så du kan holde vand temperaturen og derved forlænge pool sæsonen. Da vi er autoriserede montører kræver en varmepumpe montering ikke eksterne håndværkere. Med en god varmepumpe kan du i de fleste tilfælde spare 60%-80% på varmeregningen. Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe dig. Læs mere om varmepumper ved at trykke HER.pool opvarmning

Vores sortiment består også af kemikalier til vedligeholdelse af din swimmingpool fra Saniklar. Kemikalier og kemikalie guide finder du ved at trykke HER.

Skal din swimmingpool gøres ren for blade, støv og lign., så finder du vores tilbehør ved at trykke HER.

Pooltage er også en væsentlig del af vores sortiment, og som med alt andet så skal kvalitet og design også her være høj prioritet, så derfor har vi valgt Gullberg & Jansson som leverandør. Tryk HER for at se et udvalg af de stilfulde modeller.pool overdækning

Der er mange ting at holde styr på når man ønsker en ny swimming pool, med Stilco som leverandør / partner er du garanteret en total løsning uden overraskelser. Det er ikke for sjov at vores slogan er “Kvalitet til tiden”.
Ønsker du hjælp til vedligeholdelse, opstart eller nedlukning, så står vi klar til at hjælpe. kontakt os i dag og få et tilbud.

Stilco / Gullberg & Jansson autoriseret partner