Nedgravet støbt poolIndendørs støbt poolDelvis fritstående støbt pool

Fordele ved en støbt pool.

Flot design.

Lang holdbarhed.

Stort udvalg af farver/designs.

Laves i alle størrelser.

Mulighed for flotte detaljer.

Beton pool.

En støbt pool kan også kaldes beton pool, meningen er den samme.

Men når du vælger en støbt pool / beton pool, åbner der sig en stor verden af muligheder. Der er frit valg af størrelse, lampe placeringer, placering af dyser, svømmetræner o.s.v. Kort sagt er det kun din fantasi eller drøm der sætter grænser.

Støbt pool / betonpoolFremgangsmåden.

Man starter med at grave ud til poolen. Hullet skal være større end den færdige pool, så der er plads til slanger o.s.v.

Støbt pool

Når hullet er gravet ud, og jorden er i water, støber man en bund som skal være helt uden ujævnheder.
Når bunden er hærdet, begynder opbygningen af siderne med fundablokke. Lige så snart siderne er bygget op, begynder arbejdet med at placere indbygningsdelene. Skal der laves trappe, bygges denne også op af blokke og fyldes med beton sammen med væggene.

pool trappe

Efter beton opfyldningen, er væggene klar til en finpudsning, så de fremstår uden hakker og ujævnheder. Både bund og vægge skal være helt perfekte, så lineren kommer til at være helt glat når den bliver monteret. Selvom lineren er 1.5+ mm tyk, vil alle ujævnheder kunne ses når der kommer mange tons vand i poolen.

støbt pool klar til liner

Ønsker man en bedre holdbarhed og et mere elegant udseende på sin støbte pool, er det muligt at erstatte lineren, med keramiske fliser.

Støbt pool beton pool

Med den Danske sommer, er det måske værd at overveje et flot pooltag eller overdækning, udover at spare på opvarmning og vedligeholdelse, så forlænger du pool sæsonen markant.
Har du en eksisterende støbt pool, som trænger til en kærlig hånd, eller bare et service eftersyn, så står vi klar til at rykke ud og se på tingene.
Kig forbi forretningen, Finlandsgade 23-25, 4690 Haslev og se mulighederne.
Vi står klar med gode råd og vejledning, til din have eller park.