Spakemi til indendørs spa.

Spaberegner  

Når vi snakker om spakemi til indendørs spa, er du hjulpet godt på vej af disse 3  nedenstående produkter. Med dette grundsortiment er du sikret en ren og lækker spa oplevelse.

Spacare Sunwac 3

Sunwac 3 spakemiSpaCare SunWac 3 tabletter anvendes til sikring af vand­hygiejnen i indendørs spabade, boblebade og whirlpools til 1-­3 personer med et vandindhold på 100­-200 l, hvor vandet tømmes ud efter afsluttet badning.

160 tabs.

Brugsanvisning

Spacare Pipe cleaner

Spacare Pipe CleanerTil rengøring af det skjulte rørsystem i spabade.

500 ml 

Brugsanvisning

Spacare Descaler

Spacare DescalerSpaCare Descaler er et koncentreret afkalkningspulver, til skånsom afkalkning af udendørs-og indendørs spa. Afkalkningen udføres når det skønnes nødvendigt, som en samlet afkalkning af kar, varmeveksler, skjulte rør, slanger og dyser. SpaCare Descaler påvirker ikke varmeveksler og andre metaldele i anlægget.

Brugsanvisning

Klorfri produkter.

Spacare Bromin Tabs

Spa klor frie Bromin TabsSpaCare Bromin-tabletter anvendes til sikring af vandhygiejnen i udendørs- og indendørs spa, whirlpools og børnebassiner hvor man ønsker at undgå klorlugt.

1 kg. 

Brugsanvisning

Spacare SpaChock

Spa klor frie SpaChockSpaCare SpaChock er et klorfrit chokmiddel til sikring af vandhygiejnen i udendørs-og indendørs spa, whirlpools og børnebassiner.

1 kg. 

Brugsanvisning

Pleje af spa.

Spacare Cleansing Creme

Spacare Cleansing CremeSpaCare Cleansing Cream, med mild slibeeffekt, fjerner fastsiddende vandliniesnavs i udendørs-og indendørs spa, whirlpools, pool-liner, fliser, badesanitet og brusekabiner.

Brugsanvisning

Spacare Beauty Polish

Spacare Beauty PolishSpaCare Beauty Polish anvendes til forsegling, polering og vedligeholdelse af alle overflader i indendørs spa, badekar og whirlpools. Beauty Polish gør overfladerne snavsafvisende og glansfulde.

Brugsanvisning

Spacare Foam Down

Spacare Foam DownSpaCare Foam Down anvendes i ude- og indendørsspa, whirlpools og swimmingpools hvor der dannes uønsket skum på vandoverfladen på grund af f.eks. sæbe- eller kosmetikrester fra de badende.

Brugsanvisning

Gratis vandprøve.

Kig ind i forretningen med din vandprøve, og få en hurtig løsning på eventuelle problemer.

Står du hjemme og kommer i tvivl om hvad du skal gøre for at få din spa i balance, så har vores leverandør lavet en beregner som kan hjælpe dig med hvilke produkter du skal bruge.

Du finder beregneren HER (Det er en god ide at have din spa’s liter indhold parat)