Sandfilter

Sandfilter til pool

Den oftest benyttede filterform til rensning af pool vandet er et sandfilter. Uanset om det er en stor eller lille swimmingpool, privat eller offentlig. Sandfiltret er som navnet antyder et filter der benytter sand til at opfange partikler, en af fordelene ved et sandfilter er at det opfanger partikler helt ned til 40 mikron ( 40 tusindedel af en mm ).
Filtret fungerer ved at vandet kommer ind i toppen eller siden af sandfiltret og vandet presses igennem sandet. Alle partiklerne samles oven på sandet og kommer ikke med retur til din pool.

Når sandet er beskidt bruger man backwash for at få partiklerne ud, og så er sandet klar til brug igen.
For at forlænge levetiden for sandet, kan man med stor fordel bruge Sand filter cleaner fra Saniklar. Dette produkt fjerner kalk, fedt og kosmetik rester som normalt vil bygge sig op og reducere sandets filtrerings evne med tiden.

Sandet anbefales skiftet hver 5-6 år, hvis vandet er hårdt anbefales hyppigere udskiftning.

Pool tilbehør sandfilter

Hos Stilco fører vi sandfilter fra flere af verdens førende producenter b.la. Cantabric, Kripsol, Triton, Pentair og mange flere.
Vi udfører også service og reparationer på dit sandfilter og pumpe.

Hvis du ønsker et alternativ til sand, kan du med fordel bruge AFM ( Aktivt Filter Medie ) som du kan læse lidt om HER

 

Har du en spa eller en swimmingpool med patron filter, så har vi også et stort udvalg inden for dette område.  F.eks. har vi filtre til Lay-Z spa og skulle der være en model vi ikke har til, så kan du evt prøve vores filterkugler.