Saltgenerator til swimmingpool KLX

Kripsol kemi og poolkontroller kan fungere som en simpel saltgenerator, hvor kontrolleren producerer klor ud fra en lav mængde salt i vandet. Cellen er bedste type som er monopolar som sikrer minimal tilkalkning.

  • KLX producerer klor selv ved lave temperaturer
  • Gassensor.
  • Styring af pumpe (også 3-speed) og lys
  • Programmerbar ugeur

KLX fra Kripsol kan udbygges med både klor og pH styring. Det giver præcis kontrol af vandkvaliteten, hvor både pH og klorniveau er på plads.
Derudover kan der udbygges med temperatur kontrol og WiFi.

En af fordelene er at føleren hele tiden sørger for den optimale klor mængde, så man undgår situationer hvor der er for meget eller for lidt klor i poolen. Det giver  også muligheden for at tage væk en weekend uden at skulle frygte at komme hjem til en grøn pool.

Saltgenerator montering

Når man renser vandet med en saltgenerator, får man badevand der er meget skånsomt for huden og øjnene.

Mange beskriver vandet som mere blødt, da vandet matcher hudens pH værdi. Så hud og hår vil føles mindre tørt sammenlignet med en normal klor pool.

*Selvom flowcellen er selvrensende, så er det en god ide, at tjekke den ca hver tredje måned og fjerne belægninger fra kalk, og andet for længere holdbarhed.
I område med hårdt vand kan hyppigere tjek være nødvendigt.

Salt generator cleaner.

Salt generator rens
Som tidligere beskrevet kalker en salt generator ofte til med tiden, og når dette sker nedsættes strøm gennemgangen og bremser produktionen af klor/brom.
For at forlænge leve tiden på din salt generators flowcelle, er en rengøring en god ide og her kommer saltgenerator cleaner ind i billedet.
Cleaneren fjerner kalk på 6-12 timer og din flowcelle er klar til brug igen.