Pool Stiger.

Hos Stilco har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af stiger til din pool. Uanset om det er til beton, stål, fritstående, nedgravet eller delvist nedgravet pool, så har vi pool stiger der passer.
Vi har også dele til fastgørelse, indbygning og reservedele til pool stiger.

Stiger til nedgravet pool.

Pool stiger til nedgravet pool

Pool stiger til nedgravet pool, sidder altid fast i pool kant eller belægningen omkring poolen, og er enten fastgjort til pool væggen eller frithængende i poolen.

Der findes flere løsningen til fæstning, alt efter om det er beton, fliser eller træ belægning man har valgt til poolens omgivelser.

Pool Stiger

Stige til fritstående pool.

Pool stiger fritstående

Når det er fritstående pool vi snakker om er stigerne som regel fritstående, så de kan flyttes når poolen ikke er i brug. Stigerne findes i flere størrelser, til brug i pool med vanddybder fra 1.0 mtr. til 1.5 mtr.

Romersk trappe.

Hvis valget er faldet på en nedgravet pool, er det også muligt at montere andre adgangs løsninger til poolen. Her er et populært valg f.eks. en romersk trappe, som bliver indbygget i den ene ende af poolen. Det giver en stilfuld finish på poolen, og giver en flot effekt i den park lignende have.

Kig forbi forretningen i Haslev, og hør mere om de forskellige løsninger.