Pool pumper.

Uanset og du har en stor eller lille pool, er en pool pumpe en vigtig del af vandplejen. Pool pumper findes i forskellige størrelser og udformninger alt efter pool størrelse og vand mængde.
Hvis din pumpe har en del år på bagen, er det muligt at der er penge at spare ved at skifte den gamle pumpe ud med en af de nye energibesparende pool pumper.
Vi samarbejder med de førende firmaer inden for pool pumper, b.la. Astral, Kripsol, Pentair, Hayward og mange flere.

Et udvalg af de nye pumper.

ASTRAL_VIRONEnergi besparende pumpe fra Astral pool. 
VIRON evo er et godt bud på næste generation af pool pumper. Findes i 2 størrelser, P320 passer til en gennemsnitlig størrelse pool.

“Ville du købe en bil, med kun 1 gear?”

Ydelses kapacitet op til 18 m3 i timen. P600 har samme funktioner og egenskaber som P320, men har større forfilter og en kapacitet op til 36 m3 i timen. Har indbygget 24 timers timer. Meget simpel og brugervenlig. Ved at øge eller sænke hastigheden ændres vand gennemstrømningen, hvis man feks. halverer hastigheden på pumpen så falder energiforbruget med mere end 85% og du kan opnå en besparelse på 4200,- kr til 7200,- kr om året alt efter hvor meget pumpen kører. Hvis man forestiller sig at strømmen udelukkende kommer fra kulfyrede kraftværker, vil man reducere co2 udledningen med 80%.
P320 kr. 12.985,- incl.moms.
P600 kr. 15.985,- incl. moms.

 

Victoria plus pool pumpe En Victoria plus er bygget op med et glasfiber armeret polypropylen pumpehus, et stort forfilter,og et attraktivt forhold mellem ydelse og pris. IP55 tæthedsklasse, 1% saltvandsbestandig og selvansugende. Fås i flere modeller fra 1/3 hk. Pris fra kr. 3998,- incl. moms.

 

 

Koral pool pumper Vælger du en KORAL pool pumpe får du en pumpe i glasfiber forstærket thermo plast. Fås i flere størrelser fra o,5 hk. Pris fra kr. 3295,- incl. moms.

 

 

 

 

ondina_pool_pumperMed en ONDINA pool pumpe får du en pool pumpe i thermo plastik forstærket glasfiber. Fås i flere størrelser fra 10 m3 i timen. Pris fra kr. 2995,- incl. moms.