En bedre oplevelse med pool lys.

pool lys | lys til pool

Der var en gang hvor en swimmingpool var mørk og mindre tiltrækkende, når solen var gået ned.

I dag er det mere reglen end undtagelsen, at have lys i sin pool. udover at se fantastisk ud om aftenen, bliver lysten til en aften eller nat svømmetur forstærket.
Med pool lys, får du også en helt fantastisk effekt i dit baghave “eventyrland”, evt kombineret med andet lys i haven, så har du pludselig en park lignende have som man ikke har lyst til at gå ind fra, i de varme sommernætter.

Halogen eller LED pool lys.

Der er flere løsninger inden for pool lys på markedet.

Halogen lys er den løsning der er blevet brugt mest i gennem de sidste mange år. Halogen giver et stærkt flot lys der kan lyse din pool op.
En halogen pære holder ca. 1200 timer, under optimale forhold, det svarer til ca. 2 sæsoner. Man siger at halogen giver et blødt lys, halogen ligger på en 2800-3000 k på kelvin skalaen.
En halogen lampe bruger en del strøm, når vi snakker pool lys ligger forbruget på 100 – 300 w, og derfor kan der være mange penge at spare ved at overveje en løsning med LED.

pool lys led par56

Tryk for større billede

LED lamper bruger markant mindre strøm, helt op til 85% mindre end halogen.

LED lamperne er dyrere i anskaffelse, men med en holdbarhed helt op til 50.000 timer, ( Det svarer til 2083 dage hvor lyset er tændt i 24 timer ) så skal der ikke meget hovedregning til at se at det godt kan betale sig at overveje en LED løsning.
Med LED åbner der sig også andre muligheder, f.eks. muligheden for at ændre din pools udseende ved at tilføje farver efter dit humør.

Pool lys hos Stilco.

Lys til pool | pool lys

Hos Stilco kører vi b.la. med Lumiplus serien fra Astralpool. En af grundene til at vi anbefaler denne løsning, er holdbarheden og kvaliteten.

LumiPlus bruger højkvalitet LED, som holder det kraftige lys i tusindvis af timer.

Har du f.eks. en PAR 56 halogen lampe, så er det nemt at skifte til en LumiPlus LED lampe uden større besvær.

Men kig forbi og tag en snak om hvad der er bedst til din pool og have.