pooltag pool tag

Nyd din pool i alle slags vejr.

Fordele ved pooltag.

Et pooltag har flere fordele, en af de væsentlige er en betydelig forlængelse af pool sæsonen. Derudover kan nævnes renere pool, da taget beskytter mod støv og bladnedfald, det betyder et mindre kemikalie forbrug og mindre tid med at stå og rense poolen.

På en varm dag hjælper solen endnu mere med at varme poolen op, helt op til 6-8 grader varmere vand. Gemmer solen sig og vejret er gråt kan man vælge at holde taget på og svømme i tørvejr og nyde sin pool, og på en varm dag kan pool taget skydes til side så man kan nyde både pool og vejr.

Når dit pooltag er på, formindskes vandfordampningen og kan samtidig bruges som vinter sikring.
Alle pool tage kan aflåses, så børn ikke bliver fristet til at tage en svømmetur, uden forældre overvågning.

Pooltag fra Gullberg & Jansson

 Pooltag hos os.

Hos stilco har vi valgt Gullberg & Jansson som samarbejdspartner til bl.a. vores pooltage, da det er en kvalitet som vi kan stå inde for. Tagene fremstilles i Ungarn hos en af europas førende fabrikker inden for pooltag.

Tagene er godkendt og certificeret iht. til en Fransk kvalitet- og sikkerhedsstandart ( NF P 90 309 ), og der er 3 års materiale garanti.

Et pooltag fra Stilco / Gullberg & Jansson er vindsikrede op til 27 m/s. Sne sikrede til op til 35 – 45 kg sne pr m², alt efter hvilken type tag man vælger

Hvilken model skal jeg vælge?

Pooltage findes i mange stilarter og udformninger, høje eller lave, klar- eller kanal plast og tilpassede efter ønske.
Du er meget velkommen til at kigge forbi vores showroom og få en snak om hvad der er af mulighed for at forlænge pool sæsonen.

Har du spørgsmål om montering, levering og opmåling er du velkommen til at ringe på tlf: 70 23 32 24.

Clavia Pooltag fra Stilco / Gullberg & Jansson

Pool tage til alle.

Hos Stilco kan du købe pool tag til både den mindre pool, og til de store på f.eks. campingpladser.  Og med gullberg & Jansson i ryggen, får du et pool tag der virker og holder år efter år. Skal dit pooltag passe til omgivelserne, kan du ændre farven på profilerne til alle RAL farver, på de fleste modeller. Og skal det være den ultimative luksus, kan du selvfølgelig få motor så taget kan skydes væk, med et tryk på en fjernbetjening.

Kom ind og få et tilbud der passer til din pool.