Rent vand hele året.

 POOL KEMIKALIER

PRODUKTER MED KLOR.
SPECIAL PRODUKTER.
KLORFRI PRODUKTER
VANDBALANCE.
TEST UDSTYR

Poolberegner

SPA KEMIKALIER

SPA KEMI TIL INDENDØRS SPA.
SPA KEMI TIL UDENDØRS SPA.

Spaberegner  

Spa filter

Spa filter

I forretningen på Finlandsgade 25 finder du et bredt udvalg af spafiltre, hvis du har fabrikat og model nummer på din spa, så er det nemmere at finde det rette. Hvis du ikke har disse oplysninger så tag det gamle filter med, så hjælper vi dig med at finde det rette.

Ny spa? Se denne her video for at komme rigtigt i gang:

Vi har fuldt produktsortiment fra Wendt & Sørensen A/S, som siden 1971 har arbejdet med special kemikalier b.la. med produkter som HTH, Saniklar, specielt til renholdelse og vedligeholdelse af swimmingpool.
Alt inden for desinfektion, vandbalance, klorfri vandbehandling, testudstyr, fjernelse af misfarvning m.m. Kort fortalt alt du skal bruge for at holde vandet rent og klart.

Test dit badevand.

Er din pool ramt af alger og belægninger, eller er du bare i tvivl om pH-værdien. Så kig forbi med en vandprøve og få testet dit badevand gratis. Vores test viser med stor nøjagtighed tilstanden af vandet og derefter kan vi guide dig til, hvordan du får genoprettet balancen i vandet igen.

Rengøring.

Kom ned i vores showroom og se, hvad vi kan tilbyde inden for rengøring af din pool. Vi har et stort udvalg i b.la. bund- og side”støvsugere”, børster, slanger, forlænger skafter og net. Tryk HER for at gå til siden med pooltilbehør.

Sæson opstart- eller vinternedlukning.

Når pool sæsonen starter og slutter, er det rart at forarbejdet er gjort ordentligt. Hvis swimmingpoolen er lukket ordentligt ned inden vinter, så er der mange timer at spare når foråret nærmer sig, du kan læse lidt om arbejdet med at lukke poolen ned HER. Det er vigtigt at kemikalie balancen er i orden hele året rundt, så der ikke kommer alger og belægninger.